Seznam recenzí na povídku


Jiří X. Brossman: Pravý svět

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Jacek
e-mail: jacek.kopecky@upol.cz
Názor: Sqělé, dost dobrý nápad navíc zpracovaný na dostatečně malém prostoru, který neodradí. Pokud se nebojíte pořádného filosofického problému, vřele doporučuji.
Hodnocení: 8
Dne: 22.1.1997, 13:00


Recenzent: Pegas
e-mail: xgaspari@cs.felk.cvut.cz
Názor: Neobvyklý pohled na obvyklý svět virtuální reality... Dilema hlavní hrdina řeší způsobem, na který si budeme muset v dnešní době zvyknout.
Hodnocení: 7
Dne: 23.1.1997, 12:38


Recenzent: Proof
e-mail: misal@risc.upol.cz
Názor: Problem rozeznatelnosti fikce(virtualni reality) od reality nakousl uz Lem v Summa Technologiae. Zde se k teto nejistote navic pridava problem zneuziti cloveka pomoci iluze a moralni konflikt hlavniho hrdiny. Zpusob, jakym se hrdina se situaci vyrovnava, mne zprvu prekvapil, ale jelikoz neni nesmyslny ani nasilny, byla chyba spise ve mne. (K cemu by ostatne byla literatura, kdyby nas v ni nic neprekvapovalo?) Povidka je navic napsana velmi hutne a ctenar o ni bude premyslet mnohem dele, nez ji bude cist. PS: Ted mne napada, ze kdyby hlavnimu hrdinovi rovnou nabidli praci zabijaka, usetrili by si praci a vysledek by byl temer stejny.
Hodnocení: 8
Dne: 4.2.1997, 16:19



** Amber Stories ver. 1.1 **