Seznam recenzí na povídku


Josef Pecinovský: Svérázná historie dobytí planety Neptun

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Oldman
e-mail: stepina.mirek@opf.slu.cz
Názor: Tato povídka není špatná, ale není ani příliš dobrá. Prostě prúměr ve všem. Pokud si dobře vzpomínám, tak jem ji už někde četl a nebo již vyšlo něco podobného. A co na závěr ? Snad jen to, že na Neptunu byl stejně první Jára da Cimmerman.
Hodnocení: 4
Dne: 8.1.1996, 0:00


Recenzent: carcass
e-mail: cieluch@risc.upol.cz.
Názor: Nick Oldman se ve svem mineni tuze plete, nebot povidka o dobyti Neptunu je vynikajici, ne jen pumerna. Vyzdvihl bych zde mocnou davku skveleho humoru a take dobry zaver celeho dila. J. Pec. je autor, ktery proste umi a nediskutovatelne je na vrcholu nasi
Hodnocení: 7
Dne: 26.1.1996, 0:00


Recenzent: Luboš
e-mail: mediakladno@atlas.cz
Názor: No, já vlastně ani nevím. Číst se to dá, což neplatí pro každou zde nalezenou povídku, ale také by to byla jinak ostuda, vždyť JP patří ke špičkám žánru. Z neznámých důvodů mi to však celou dobu připomínalo kapitána Peřinku, a to mi zavání nepůvodností (nikoli námětem, ale stylem).
Hodnocení: 5
Dne: 16.12.1998, 2:31


Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: A mne se to libilo. Povidka je sice trochu dlouha na to, jakou myslenkovou nit to vlastne sleduje, ale pobavi. Misto toho, aby se ctenar prohrabaval tunami nesmyslnych scifistickych pseudovedeckych terminu (protoze to prece patri k sci-fi, a cim slozitejsi a nepochopitelnejsi vybaveni hrdina ma, tim lepe, ze?), je pribeh docela prosty a jednoduchy. Humoru je zde take troska, a takoveho jemneho, pekneho docela.
Hodnocení: 6
Dne: 7.7.1999, 16:52


Recenzent: Onore d. B.
e-mail: prouzek@tix.bf.jcu.cz
Názor: Docela dost vtipný.
Hodnocení: 7
Dne: 27.4.1998, 11:58


Recenzent: dan
e-mail: slugen@chelin.chtf.stuba.sk
Názor: Troska dlha cesta k pointe. Tá je originálna i keď mystická - fiction bez sci.
Hodnocení: 5
Dne: 30.5.1998, 19:08



** Amber Stories ver. 1.1 **