Seznam recenzí na povídku


Karel Havránek: Královna Terrestrie

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Atapunka
e-mail: pol2@post.sk
Názor: Prefektne podanie pribehu.
Hodnocení: 9
Dne: 24.6.1999, 8:14


Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: To byl clanek do novin? Pouhy sled informaci.
Hodnocení: 1
Dne: 15.10.1999, 15:37


Recenzent: jXb
e-mail: brossman@zebra.sh.cvut.cz
Názor: Vím zcela bezpečně co mi u této povídky chybí: lidi. Je to naprosto sterilní text, ve kterém nejsou žádné emoce, žádný člověk, se kterým bych mohl sympatizovat. Zničení Královny je komentováno počtem padlých. Je to jako by šlo o počítačovou hru. Ve válce přeci nejde ani tak o souboj technologií, jako spíš o ideologie a proto každá strana potřebuje hrdinu. Ti ovšem v povídce nejsou. Všiml jsem si rovněž několika nepsrávně umístěných měkkých i. A technická perlička na závěr: jak se nepozorovaně přiblížíte k nejdokonalejší bitevní lodi kosmické éry, když už ty dnešní mají všechny alespoň radar? Myslím, že hodnocení "jakžtakž" to vystihuje.
Hodnocení: 3
Dne: 6.3.1998, 21:18


Recenzent: Mozol
e-mail: janca@uvss.fme.vutbr.cz
Názor: Tu báseň uvedenou na závěr neznám. Pokud existuje a je stará, pak se na ni povídku podařilo dost dobře napasovat.
Hodnocení: 6
Dne: 8.3.1998, 14:46


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: Nejsem nijak zaujaty proti dejepisu a literature faktu. Tato povidka by se mohla hodit (mozna) do nejakeho vetsiho celku, nicmene takto prezentovana vyzniva az prilis plose.
Hodnocení: 2
Dne: 10.3.1998, 20:12



** Amber Stories ver. 1.1 **