Seznam recenzí na povídku


Juraj Andrássy: Chronoport

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Luboš
e-mail: mediakladno@atlas.cz
Názor: Zdá se, že chcete-li napsat nenapadnutelný blábol, je nutné do něj umístit časový paradox. Nic jiného v této povídce nenajdete.
Hodnocení: 1
Dne: 15.12.1998, 2:39


Recenzent: Jacek
e-mail: jacek.kopecky@upol.cz
Názor: Povídka má dobrý, i když možná ne originální nápad; moc často se však stávalo, že mezi dvěma nijak neoddělenýi řádky textu byla delší časová mezera. Tohle trošku dopracovat a bylo by to fakt dobré.
Hodnocení: 5
Dne: 30.10.1998, 12:22


Recenzent: peki
e-mail: peki@bigfoot.com
Názor: Podobné ako graviplán. I keď obsiahlejšie a s nejakým dejom. Technicky a scifácky zaujímavé až obohraté témy. Na poviedku ale málo. Rušivo pôsobia niektoré termíny, použil by som radšej tradičné : umelointeligentný asistent - asi kyborg, alebo robot... ?, atómový materializátor - skôr atómový assembler... Riešenie paradoxu cestovania v čase vo mne nezanechalo dobrý dojem. Ale aby som nad tým hlbšie dumal, to zase nestálo za to...
Hodnocení: 3
Dne: 30.10.1998, 14:54


Recenzent: Albireo
e-mail: kuc@fce.vutbr.cz
Názor: Námět je zajímavý, i kdyľ mnoha autory hodně vytěľovaný. Oddechově se to čte hezky, domýąlet kaľdý detail by asi bylo dost riskantní pro duąevní rovnováhu.
Hodnocení: 5
Dne: 2.11.1998, 14:48



** Amber Stories ver. 1.1 **