Seznam recenzí na povídku


Pavel a Petr Harašímové: Devatar Sedr

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: APOSTOL
e-mail: valsama@fel.cvut.cz
Názor: Po dlouhé době se vrací zpět aby udělal pořádek ... Dobrá variace na staré téma . Občas se sice vyskytne pravopisná chyba , ale kdo chyby nedělá ? Velmi čtivé a to je u povídky podstatné . Možná by se něco dalo udělat s tou délkou , ale když nemá člověk hodinu a půl co dělat a nechce si příliš namáhat hlavu , dá se to vydržet .
Hodnocení: 6
Dne: 14.12.1998, 10:37


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: Docela dobre. Pekne zpracovany pribeh, sceny maji peknou obraznost. Pribeh je pekny. Mam nekolik vyhrad : 1) Obcas je to prilis ukecane a tim padem i dlouhe. 2) Vypravec, ghoul i Mot vsichni hovori stejnym typem reci. Kdyz obcas vypadnou uvozovky, je o radost postarano. 3) Ma nejvaznejsi vyhrada se tyka cestiny. Ne, ze bych byl buhvijaky profik, ale dovolim si pripojit ty nejlepsi hlody - nelogicky znejici vety, ja byt dobra cestin a podobne. Asi by nebylo od veci, kdyby autor odchytil par svych znamych a udelal nejake betatestovaci cteni :-) Vse je Copy-Paste, za pomlckou komentar --- "Přerazil mu ruku v zápěstí a nakopl tupě do ledvin. Odzbrojil ještě jednoho, když mu překousl dřevěnou tyč ukousl tři prsty." - bojuje jak zenska, , "Mot knihu knihu." - :-), "Možná se schoval právědo něho.", "Jen Mot on byl tady v pokoji cizí, i když i on." - ... a Rot taky, "...prokletí a pomsty, o oživené mrtvých ... " - undeadi se obraceji v hrobe, "„ Zarte, podívej se na ni. Není špatná, myslíš že bychl?"", "Byl zaoblený a celý potažen novou kůží s dvěmi čnějícími hrbolky." - dvema ??, "Těžká kovová skříňka byla nastavena svítání.", "Dosud nicnedělající postavy vykročily ve spěchu k zneuctěnému hrobu a nakrátko zmizely Motovi s očí. Když se vynořili zpod země, držely, každá z jedné strany, mrtvolu." - y/i, "Jediné, co Mot poznal, bylo to, že ti před ním, ani náhodou nepatří k vykrádačům hrobů. Museli to dělat stokrát, tisíckrát, až se jejich pohyby staly automatickými." - jooo skleroza ta prijde i na nevykradace hrobu :-)
Hodnocení: 7
Dne: 14.12.1998, 19:20


Recenzent: feek
e-mail: rpicek@rocketmail.com
Názor: Docela dobre. Povidka misty skace z jenoho extremu do druheho: od snahy o rychly dej (dani je zjednoduseny, prekotny popis) ke snaze o propracovanou myslenkou (dani je prilisna rozvlacnost). Jsem clovek jednoduchy a priznam se, ze jsem se obcas ztracel. Take mi unikal smysl nekterych narazek. Uvital bych to kratsi, kompaktnejsi s jasnejsim kontextem (coz neznamena, ze atmosfera nemuze byt mlzna, zastrena a ponura). Ale jinak se mi to libilo.
Hodnocení: 6
Dne: 22.12.1998, 13:25


Recenzent: Radagast
e-mail: stepina@x.opf.slu.cz
Názor: Celkem dobre, az na ten ukecanej zacatek. Pravopisne chyby se daj pochopit a odstranit. Pokud by autor tuto povidku poslal vydavateli, jiste by ji nekolikrat musel prepracovat, ale potom by vypadala k svetu.
Hodnocení: 7
Dne: 27.1.1999, 10:12



** Amber Stories ver. 1.1 **