Seznam recenzí na povídku


Jiří Kopecký: Čarodějova vzpomínka

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Ruziklan
e-mail: ruziklan@pobox.sk
Názor: Mám práve rozčítaného (už druhýkrát) Stasheffovho "Čaroděje", takže som pri čítaní bol jednoznačne naladený na opis mechanizmov výberu a prevedenia kúziel (kladne, ak to nie je jasné). Veľmi pekne opísané. Zápornými bodmi sú s pointovanou časťou nesúvisiaci úvod (možno mi niečo ušlo) a pre mňa bohužiaľ od prinesenia polievky jasná pointa...
Hodnocení: 5
Dne: 19.2.1999, 14:38


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: Docela dobry napad - kdyz jsem cetl o zkousce carodejnickeho adepta, uz jsem se v duchu pripravoval na niceni priser, ale kulinarske pasti ... Mozna by to chtelo na nekterych mistech mene vysvetlovat a jinde naopak pridat (nejdriv musi palit dva svoje vlasy proti jedu a pak si jen tak, bez niceho, zvysi magnetismus :-)
Hodnocení: 6
Dne: 22.2.1999, 18:39


Recenzent: Josef Berger jr.
e-mail: Berger@risc.upol.cz
Názor: Dobry, docela se mi ot libilo, decala jsem se i usmal na konci, i kdyz ke konci bylo jasny, ze prave tohle byla ta zkouska, ale to absolutne nevadilo. Technicka poznamka- mozna zbytecna - muj nazor. Nekde uprostred povidky se nachazi rozhohvor. Je docela bran v takoven stylu, ze neco nekdo rekne neco dalsi druha strana odpovi, ale normalne clovek pohne mimickym svalem usklibne se, nebo neco zaslechne, pusobi to pak prirozeneji, ale to je jinak detail.
Hodnocení: 8
Dne: 25.4.1999, 23:02


Recenzent: Darcon
e-mail: Darcon.jarous@post.cz
Názor: Není to špatné, "zkouška jídlem" je docela originální nápad, ale trochu bych se zamyslel nad některými obraty (např. "...vysoké talíře...") Ale povídka mě zaujala.
Hodnocení: 7
Dne: 17.5.1999, 7:33


Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: Jednoducha a trochu kostrbata stavba, ale jinak prijemne pocteni.
Hodnocení: 6
Dne: 28.6.1999, 20:23



** Amber Stories ver. 1.1 **