Seznam recenzí na povídku


Valerie Víková: Černá, šedá, bílá

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: Zajimalo by mne, jestli by autorka sama s takovym zaujetim zkoumala srsne. Obvykla reakce byva: honem pryc, at te nestipne... Povidka ma hodne technickych nedostatku, napr. pouzivani spisovneho jazyka a slangovani je nesmyslne promiseno, chtelo by to vice kazne i ve vedeni osy pribehu.
Hodnocení: 2
Dne: 6.9.1999, 17:30


Recenzent: Albireo
e-mail: kuc@fce.vutbr.cz
Názor: Pointa opravdu originální, zpracování výborné. Jen tak dál, takových povídek není nikdy dost.
Hodnocení: 7
Dne: 7.9.1999, 16:15


Recenzent: fidel
e-mail: J.Buryan@sh.cvut.cz
Názor: Napad dobry, to se musi uznat. Ale ta logika, proc to nevyslo a sondy selhaly......... Prileteli emzaci s inteligenci houpaciho konika a nasli lidstvo, ktere se proti nim semklo a ruku v ruce je vyhnalo......... ach jo. (Jinak by me zajimala psychologicko-technicka stranka trasformaci z CB do barvy a naopak ;-) )
Hodnocení: 3
Dne: 12.10.1999, 18:38


Recenzent: Milhaus
e-mail: vnoucek@students.zcu.cz
Názor: Jo je to dobrý ale jak asi vnímá emzák rádiové vlny??? Jako žlutou a červenou ??? Podle všeho se vyvinutá civilizace schopná přeletět podle autorky z jedné do druhé galaxie (cca 30 M svět. let)vrhne na zašouplou planetu (slovy klasika na třetí skálu od hvězdy) a povraždí vše co stojí v cestě? Špionážní biologický robot by byl podle mne schopen komunikovat s námi v pásmu radiových vln byl by černobílí a pohyboval by se poněkud rychleji. Rádiové signály jsou asi 80 sv.let daleko obraz asi 50. Než něco takového člověk naspíše je třeba sesumírovat vědomosti protože toto neni žánr pro diletanty.
Hodnocení: 7
Dne: 22.11.1999, 10:29



** Amber Stories ver. 1.1 **