Seznam recenzí na povídku


Dušan Rouš: Protržený obal

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: griga
e-mail: grygarov@phil.muni.cz
Názor: Bylo to dobre - spojeni totality + jina dimenze - to tu jeste nebylo - jen konec se mi zdal ponekud useklej - mozna to jinak neslo - trirozmerna tabulka Excelu ad se stane nocni murou Billa Gatese - jinak radio Kiss je blivajz na jakekoliv frkvenci a na jakemkoliv miste (v mem rodnem meste Brne Kiss Hady 88.3). Mnoho zdaru autorovi a hromadu dalsich "myslenek", jinak se omlouvam za svoji cestinu, pisu ze svoji almy mater a zdejsi PC se mnou odmita komunikovat jinak nez cesky
Hodnocení: 6
Dne: 20.10.1997, 19:51


Recenzent: Tom
e-mail:
Názor: Hmm, zase prima!
Hodnocení: 7
Dne: 20.10.1997, 20:51


Recenzent: Kuba
e-mail: kuba@sun.ujep.cz
Názor: Nějak se nemůžu probrat. Asi chápu podvědomí jinak, jestli to mělo bejt podvědomí, alespoň ze začátku mi to tak přišlo ale s blížícím se koncem se vytrácela jakákoliv podobnost. Meditace ? Jo líbilo.
Hodnocení: 6
Dne: 21.10.1997, 4:20


Recenzent: paw
e-mail: paw@osapd.cz
Názor: Myšlenka poměrně zajímavá, provedení bylo poněkud kostrbatější (opakování popisu přechodů mezi světy). Škoda nevyužitých možností paradoxních jevů, které můžou vznikat při fungování zbytkového vědomí - vůbec nedotahování motivů, které jsou pouze naznačovány je skrvrnou na kráse jinak poměrně zajimavé myšlenky prolínání dimenzí.
Hodnocení: 6
Dne: 27.10.1997, 21:35



** Amber Stories ver. 1.1 **