Seznam recenzí na povídku


Tomáš Gajdarus: Skoro motýlí efekt

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: D.i.C.
e-mail: ffoe@post.cz
Názor: Zdlouhavé odvádějící popisy. Rádoby ekologický začátek. Přílišná, ničemu nesloužící a spíš obtěžující vnějšková inspirace cyberpankem. Logické lapsusy - super ochranka, která nedokáže odvrátit útok gangu, když předtím důkladně prohledala a vyčistila místo. Pro mě nejasná pointa: ten chlap byl věštec? Asi ano. Co tam měl znamenat had? Navíc to není zajímavý paradox, ale docela obvyklý symbol používaný v různých filosofiích/náboženstvích. Přes všechny vypsané zápory to není až tak marné.
Hodnocení: -1 (neuvedeno)
Dne: 8.1.1999, 18:15


Recenzent: zip
e-mail:
Názor: Nemůžu se ubránit dojmu, že jsem něco podobného už někdy nedávno četl. Ohraný námět, zpracování se mi moc nelíbí, takové málo promyšlené, kdyby se to vypilovalo mohla by to bít celkem slušná povídka.
Hodnocení: 4
Dne: 11.1.1999, 10:33


Recenzent: feek
e-mail: rpicek@rocketmail.com
Názor: Jazyk dobry, namet vycucany z prstu, cele to stoji na pointe, ktera je sice dobra, ale dala se dost cekat. Mimochodem, kdyz se dokazal jako mladsi dostat z te mistnosti bez zraneni, proc se jako starsi, moudrejsi a pripraveny nechal prizabit ? Nelogicnosti je tam vic, ale tahle me zarazila nejvice. Dalo by se z toho asi vytezit vic (chronoklasmus, paralelni vesmiry...), takhle je to takove vsedni a sedive. Pokud jsem vec nepochopil, rad si vse s autorem vysvetlim.
Hodnocení: 3
Dne: 21.1.1999, 12:48


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: No ... asi takhle : - gramatika OK - po stylisticke strance je povidka velmi neucesana (tempo je roztristene, objevuji se mista, ktera zvlast v tak kratke povidce, jsou "puska, ktera nevystrelila" :-), chybi ji svih - napad je OK, az na to, ze to tu uz nekolikrat bylo (co takhle Asimovova Nadace ?) - pointa nic moc (chybi zasadni zvrat v pribehu).
Hodnocení: 2
Dne: 23.1.1999, 16:31



** Amber Stories ver. 1.1 **