Seznam recenzí na povídku


Jiří X. Brossmann: Dlouhá noc, studené ráno

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: petrov
e-mail: P.Buryan@sh.cvut.cz
Názor: Dlohá noc, studené ráno - ano přesně tak asi autor strávil noc před nejmenovanou českou komerční televizní stanicí a pak si zapsal vše na co se ještě pamatoval. Jednoduše ten nejběžnější výběr brutalit a násilností,který je běžně v médiích k dispozici. Ne, sci-fi to opravdu není - je to přehled oblíbených pořadů v našich televizích. Hodilo by se pokračování - tlustý běžec z poslední věty by byl kladný hrdina seriálu, neoblíbeny jak veřejností, tak u policie. Vše by nakonec úspěšně vyřešil. Takové tři série detektivek by to byly určitě.
Hodnocení: 5
Dne: 4.2.1999, 12:55


Recenzent: D.i.C.
e-mail: ffoe@post.cz
Názor: Je to napsáno dobře téměř výborně, minimálně se vyskytuje tkzv. přehrávání: silácká slova a detaily, která kazí celkovou adresu. Přesně padnoucí jazyk, přesně padnoucí mini reálie. bohužel to není příběh. Nebo lépe řečeno, není to dobrý příběh, což je u povídky zásadní vada.
Hodnocení: -1 (neuvedeno)
Dne: 4.2.1999, 17:23


Recenzent: Albireo
e-mail: kuc@fce.vutbr.cz
Názor: Angličané tomu říkají "Shaggy dog story". Začíná zajímavě, pokračuje zajímavě a v podstatě nijak nekončí. Pointu by si příběh zasloužil, jinak je napsán pěkně.
Hodnocení: 2
Dne: 10.2.1999, 10:13


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: Jak to rici jednim slovem a neurazit ... mozna takto : "Eh ?"
Hodnocení: 1
Dne: 22.2.1999, 18:10


Recenzent: fidel
e-mail: J.Buryan@sh.cvut.cz
Názor: Libilo se mi, jak jsi vyjadril atmosferu. Zajimave, ale ....... byt to o trochu delsi, tak to nedoctu :-))))
Hodnocení: 3
Dne: 15.10.1999, 16:30



** Amber Stories ver. 1.1 **