Seznam recenzí na povídku


Arco C. Delf: Alien 5 - Pohleď mi do očí!

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Josef Berger jr.
e-mail: Berger@risc.upol.cz
Názor: Teda ne ze bych za svuj zivot precetl malo knih. A to myslim ruznych, od ruske klasiky, pres Heinleina az treba po Pistce od Mosteckeho. Nerad bych srovnaval, neda se rict, ze by autora objevil nove postavy. Ale na druhou stranu, ukazuje a stavi cely dej Vetrelce, ktery sam o sobe ma povicero dilu(tak trochu na jedno brdo)do nove originalne pojate roviny. Musim napsat, ze se mi povidka libila, o tom uz ostatne svedci, ze jsem ji precetl do konce kdyz je na siti. Fakt super, doporucuji.
Hodnocení: 9
Dne: 20.4.1999, 23:28


Recenzent: Darcon
e-mail: Darcon.jarous@post.cz
Názor: No, pokus udělat z vetřelce psychologickou povídku se celkem vydařil. To, že jsem nezaslechl dopad jediného vystřeleného zásobníku na krví zkropenou podlahumia ni tak nevadilo, ale zbavit se vetřelství "meditací jogínů" mi přijde krajně ujeté, neboť jóga je masochistická konina. Ale jinak to celou vetřelčí ságu hází do jiného, méně krvavého a dark světla, ale není to špatné světlo. Dost optimistické, ale to zase nevadí. proto tomu dávám
Hodnocení: 8
Dne: 14.5.1999, 14:34


Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: Dobre to bylo, jen premyslim, jestli by mela povidka tak kladny ohlas, kdyby nenavazovala na znamou filmovou radu. V kazdem pripade jako lehka fantasie, variace na dane tema je to vynikajici. Asi si znovu prectu Enderovu hru.
Hodnocení: 7
Dne: 28.6.1999, 20:05



** Amber Stories ver. 1.1 **