Seznam recenzí na povídku


Doctor H : Armabetton

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Ruziklan
e-mail: ruziklan@pobox.sk
Názor: Nevidel som Armageddon, ale musela to byť strašná blbosť, keď je na to možné spraviť takúto dobrú paródiu. Zvlášť sa mi páčilo až márnotratné naakumulovanie slovných hračiek a odkazov na české reálie. Nepáčila sa mi odvolávka na už otrepané meno Krueger, akonáhle som ho uvidel, už som len čakal, kedy bude spomenutý Freddy... Celkovo možno povedať, že som sa veľmi dobre zasmial.
Hodnocení: 7
Dne: 19.3.1999, 8:09


Recenzent: D.G.
e-mail:
Názor: Velmi vtipné!!!
Hodnocení: 7
Dne: 19.3.1999, 15:11


Recenzent: Onore d. B.
e-mail: prouzek@tix.bf.jcu.cz
Názor: Už dlouho jsem se takhle nepobavil. Je jen škoda, že si tuhle povidku nemohou přečíst chlapci a děvčata od Armagedonu, Deep Impactu a dalších totálních zhovadilostí.
Hodnocení: 8
Dne: 23.3.1999, 9:12


Recenzent: Albireo
e-mail: kuc@fce.vutbr.cz
Názor: Betálné odvaz! Nevím, kdo se skrývá pod pseudonymy autorů, ale každopádně za hlášky jako "motor založený na principu spalování vakua", "litinová podobizna Františka Šutery z Dolní Samohané" nebo "sexbomba jak vystřižená ze seriálu Pobřežní slípka" by se nemusel stydět ani Douglas Adams. Je s podivem, že dílo deklarované jako práce 3 autorů je stylově tak jednotné (nebo snad jde o 3 pseudonymy jednoho autora? ;-)
Hodnocení: 8
Dne: 26.3.1999, 8:44


Recenzent: Guck
e-mail: guck@pobox.sk
Názor: Myslel som si, že to bude trápna poviedka typu "matematické pohádky", ale to, čo som si tu prečítal naozaj stálo za to. Škoda len, že to nemá pokračovanie. Vlastne má. Kruegera brusiča poslali tam, kde nebude nikomu zavadzať, a jeho brat Fredie sa za to pomsti... ...Je to naozaj dobra scifi poviedka...
Hodnocení: 8
Dne: 27.4.1999, 6:49


Recenzent: Jenss
e-mail:
Názor: Tuto povídku si všichni přečtěte, určitě se dost zasměte. Já jsem se řechtal, až mám poflusaný celý monitor.
Hodnocení: 8
Dne: 2.8.1999, 10:18


Recenzent: Patas
e-mail: pmatouch@usa.net
Názor: Jóóóóó, dosti dobrej vodvar. Už první odstavec. No dosti dobrý. Tímto bych chtěl popřát authorům tohoto skvělého díla - honě ouspěchů a hlavně další díl. Něco jako ARMABETTON II aneb WILLY (za)SE (z)VRACI.
Hodnocení: 8
Dne: 8.9.1999, 15:52


Recenzent: czernotsky
e-mail: czernotsky@post.cz
Názor: Dost dobrý, ale určitě by se to dalo zhustit....
Hodnocení: 7
Dne: 8.10.1999, 15:09


Recenzent: fidel
e-mail: J.Buryan@sh.cvut.cz
Názor: ;-))))) Klobouk dolu, je to hlina! Jeste utrit monitor a asi si to slehnu jeste jednou!
Hodnocení: 8
Dne: 12.10.1999, 19:11



** Amber Stories ver. 1.1 **